militància, escut o daga

Si milites en un partit polític t’apunten amb el dit, si estàs en un moviment social, et poden dir que no trobes res bé i tot el dia estàs de manis, si acceptes una feina d’una entitat pública, es que estàs amb el partit polític que mana aquell moment, en fi… potser ens hauríem de deixar de mirar tant el melic i veure més enllà dels nostres nassos. Tan l’esquerra com la dreta t’apunta amb el dit, i si deixes de combatre les teves idees durant un temps, de seguida ni reps mails; i per un altra banda si combats, has de dedicar tan temps, que has de perdre temps de feina, i no anem sobrats precisament, i deixar que els avis criïn els teus fills. Pots arribar a pensar que els què hi son, tan esquerres com dretes, es perquè tenen temps i diners, però jo sempre parteixo d’una base, les persones primer de tot som bones, i després ja vas perfilant que hi ha de tot tipus. He de confessar que passo per un moment que aquest tema encara no el tinc gens clar.

Felicito a l’esquerra de Cambrils per combatre l’atac als serveis, a l’educació, a la cultura, a la cultura popular i festiva i a tantes altres coses que aquest poble ha vist perdre en els darrers dos anys. Ara bé, com en les persones, sempre la bondat per davant, perquè els pobles el construeixen les persones, però el poder i els diners podreixen tot al seu voltant, i l’esquerra, que ara mateix està dins l’ajuntament, està impregnada d’aquest poder i feudalisme.

Perquè tots som cambrilencs? Malauradament aquest poble demana per una banda la independència però per altra classifica els cambrilencs autòctons a una banda i la resta a un altra, i clar aquesta esquerra primer ha de lluitar aquesta batalla i d’altres per poder guanyar la guerra, i és clar, la guerra no és el millor camí a escollir, encara que hem de combatre tots, aquest atac a la nostra cultura, a l’educació, al nostre ventre, a la nostra llibertat d’idees i al nostre poder negociador i pensador.

Hem d’agafar aire i forces per parlar, per dialogar, per combatre, per viure, per treballar, per aprendre, per educar, en definitiva, que el temps ho cura tot ja no val.

5 de febrer de 2014

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s