Aixeca’t i mou-te

Potser qui dia passa any empeny no seria una bona dita, perquè qui dia passa a Cambrils, més empobriment social, cultural, educatiu i monetari passa –pujada IBI, de zones blaves, d’aigua, d’escombraries, de llum, de gas, de lloguer, de comissions bancàries, de llar d’infants, de llibres, de farmàcia, de… és inesgotable-; i això ens empeny a més atur, més empobriment, menys educació, menys sanitat, menys poder adquisitiu,… però hem de dir PROU. Hi ha altres maneres de fer les coses millor. Senyors polítics recordin que s’hi van ficar primer per vocació política i segona per millorar la situació, horecorden?
Jo encara confio en les persones, i segur que n’hi ha amb dedicació política i disposats a cobrar uns sous dignes, sí, senyora Alcaldessa, els regidors haurien de cobrar un sou digne, no un sou desmesurat com ara, hauríem de ser TOTS conseqüents i responsables amb el moment que es troba l’ajuntament per prendre decisions nobles i honrades, tal i com deia a la campanya electoral. Pregui la decisió de tenir menys regidors i menys despesa protocol·lària i innecessària, d’ajustar els pressupostos per a tothom i per crear oportunitats de mercat. Sabem que en bonança és més fàcil governar, no cal ser massa viu, però si va venir per ajudar al poble, primer l’hauria d’escoltar. No menteixin més, ni uns ni els altres. Més política municipal i més comunicació amb la ciutadania. Fora terratinents i més oportunitat de diàleg sense assenyalar ningú -que això de petits ja ens deien que era de mala educació- pel seu pensament ideològic, polític, sexual i religiós.
Personalment, penso que de tot això n’estic traient un enriquiment brutal i estic coneixent gent molt interessant, però per altra banda, i com sempre li dic al meu pare, en les nostres saníssimes discussions polítiques, cal que ho aprengui així? En format ràbia? En un moment d’incertesa descomunal? en un moment on la classe política és lladre i mentidera? Ell ja va patir una dictadura, on no podies dir la teva, on tot era pagar i callar, sense poder reclamar cap prestació, doncs et feien callar ràpid, potser em sona aquesta cançó; que trist que estiguem visquent el mateix 40 anys després? Però quin futur estem deixant? Com pot ser que a Cambrils ens lideri una dona, que pel fet de ser dona i jove, sigui de la ideologia política que sigui, hauria de ser un referent en economia, educació, cultura… això és el que vol pels seus fills? Un estat on el que no té diners no tingui dret a un futur millor, on si la teva família no té estudis i és gent humil, tu estiguis condemnat a ser-ho sense poder progressar? Però, si us plau, obrim entre tots els ulls i fem que això canviï. Fem que Cambrils lideri el descontentament amb la nostra classe política, que la ciutadania vol fer coses, vol treballar pel poble. Deixem que els ciutadans gestionem els nostres diners, que, senyors, es pot fer i sense cobrar més de tres o quatre mil euros al mes.
El cap em bull… i pels qui se’n recordin, ara bé el meu apunt musico-cultural AIXECA’T I MOU-TE! Espero que aquest dijous la plaça es quedi petita.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s